Pembakar Roti Versatil & Terbaik di Pasaran, Sesuai Untuk Seisi Keluarga

Pembakar Roti Versatil & Terbaik di Pasaran, Sesuai Untuk Seisi Keluarga

[ad_1]

Pembakar roti adalah alat elektrik yang direka untuk memanggang roti dengan mudah, menjadikan roti lebih rangup dan sedikit hangit untuk rasa yang sempurna. Buat pengetahuan anda, roti yang dibakar mempunyai indeks glisemik yang rendah, walaupun ia tidak mengurangkan jumlah kalori. 

Sekiranya anda sedang mecari pembakar roti baru, anda tidak perlu risau kerana kini ada banyak pilihan yang menarik. Produk ini kini didatangkan dengan slot 2- dan 4, pilihan plastik dan logam, serta slot panjang dan menariknya, tidak lagi berfungsi sekadar untuk membuat roti bakar biasa.

Memilih Pembakar Roti Yang Sesuai Dengan Anda

Pada masa kini, pembakar roti moden dilengkapi dengan tetapan alternatif untuk membantu anda menyediakan pelbagai resipi. Mari lihat apa yang harus diambil kira semasa membeli pembakar roti.

Keperluan : Perlu diingat ya, apa yang anda ingin sediakan dengan pembakar roti tersebut? Adakah hanya roti bakar atau ingin membakar makanan lain?

Mudah digunakan: Pastinya kita mahukan produk yang membantu menyiapkan sarapan dengan mudah dan pantas. Cari produk yang tidak memerlukan anda menunggu dengan lama, dan mudah digunakan bagi anak-anak yang lebih besar juga.

Saiz: Apabila anda mempunyai sedikit ruang kaunter, anda mungkin memerlukan pembakar roti kecil yang boleh disimpan dengan mudah.

Mudah dibersihkan: Pembuat roti bakar boleh menjadi tidak kemas, yang menjadikannya sedikit sukar dibersihkan. Cari yang mempunyai alas untuk mengumpul serpihan supaya mudah dibuang dengan mudah.

6 Pembakar Roti Terbaik di Pasaran

Terdapat beberapa jenis pembakar roti yang terdapat di pasaran. Mari kita teliti beberapa daripadanya untuk membantu anda memutuskan pembakar roti mana yang paling sesuai untuk anda.

#1 Pensonic PT928 Bread Toaster

pembakar roti

Pensonic PT928 Pops up Bread Toaster adalah pembakar roti 2 keping yang direka untuk menjadi sederhana namun elegan agar mudah serasi di dapur moden.  Produk ini juga dilengkapi dengan ciri keselamatan tutup automatik dan setelah roti  dipanggang dengan sempurna, hanya dengan menekan butang batal, sudah tersedia roti bakar yang sempurna setiap masa. Selain itu, anda boleh mengawal pencucian roti dengan hanya memutar tombol kawalan agar tidak terlalu hangit!

Apa yang kami suka?

Keperluan :

  • Membuat 2 keping roti bakar dengan saiz yang tebal.

Mudah digunakan:

  • Ciri keselamatan automatik memudahkan kerana akan tertutup sendiri setelah roti selesai dibakar.

Mudah dibersihkan:

  • Dulang serpihan yang boleh ditanggalkan untuk memudahkan pembersihan

Saiz:

  • Saiz slot  30mm membolehkan anda membakar roti yang bersaiz lebar tanpa perlu dipotong. Jangan risau tentang saiz produk ini ya, ini kerana saiznya comel dan pasti boleh dimuatkan di meja dapur anda.

 

#2 Philips HD2581 Bread Toaster

pembakar roti terbaik

Jika anda mencari pembakar roti yang versatil dengan saiz kompak, ini adalah jawapannya. Philips HD2881 bukan sahaja boleh membuat roti bakar, tetapi juga bun yang berbeza termasuk pastri. Didatangkan dengan warna hitam atau putih, rekabentuk…

[ad_2]

Source link

COMMENTS