Timbalan menteri berpindah semasa acara, kata maaf setelah mendapat troll

Timbalan menteri berpindah semasa acara, kata maaf setelah mendapat troll

[ad_1]

Timbalan menteri kerja, Eddin Syazlee Shith dikritik di media sosial kerana tidak tidur semasa majlis. (Gambar Facebook)

PETALING JAYA: Wakil menteri kerja Eddin Syazlee Shith, yang dikejutkan oleh pengguna media sosial setelah video dia tertidur semasa sebuah acara menjadi viral, telah meminta maaf.

Dalam klip berdurasi satu minit itu, Eddin, yang merupakan tetamu kehormat dalam majlis graduasi bagi pelajar Sekolah Menengah Agama Sains Kuala Pilah, dapat dilihat tergelincir di kerusinya ketika dipanggil ke pentas.

Mereka yang duduk di sebelahnya dilihat cuba membangunkannya lebih dari 30 saat sebelum dia bangun.

Di Twitter, banyak yang mengejek Ahli Parlimen Kuala Pilah kerana tertidur, sementara yang lain mengatakan bahawa dia harus meletakkan jawatan.

“Memalukan. Tolong letak jawatan, ”kata pengguna Twitter Lady Sedih.

“Dia mesti bekerja keras untuk rakyat Malaysia, hingga dia pingsan seperti kentang di kerusi itu,” kata pengguna lain, J Hon.

Sejak itu Bernama melaporkan bahawa Eddin, yang pada tahun 2019 pingsan di Dewan Rakyat karena keletihan, telah meminta maaf karena tertidur.

Menurut laporan agensi berita nasional, pegawai khas Eddin mengatakan bahawa dia tidak sedap hati tetapi telah berkeras untuk menghadiri acara tersebut.

Dia juga telah mengambil beberapa ubat sebelum acara itu.

[ad_2]

Source link

COMMENTS